Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Coreografies de percussió corporal per a l'aula

 

Professor

Santi Serratosa, com a percussionista corporal ha creat i dirigeix la SSM BigHand (Big band de percussió corporal) i comparteix un projecte de duet amb la Mariona Castells, amb la qual ha participat en diferents espots publicitaris i esdeveniments artístics, socials i educatius.

En aquest curs aprendrem una coreografia de percussió corporal a cada sessió. Aquestes composicions estan pensades per a l'aula i per a tots els nivells d'aprenentatge. També per a gaudir de participar-hi.

A través del Mètode SSM treballarem diferents tècniques de composició i creació, així com estratègies per adaptar-ho a les diferents edats i característiques dels grups.

Cada classe serà una guia per a poder impartir a l'aula tot el nou material i els recursos que, sessió rere sessió, anirem treballant. 

Una metodologia que ens permetrà aprofundir en tots els aspectes importants i transversals dels processos d'aprenentatge i de la didàctica de la música.

Horari:  de 18 h a 20 h
Calendari: Dijous 8, 15 i 22 d'abril
Preu: 45€

Accessibilitat