Serveis

L'escola ofereix diferents serveis adicionals per facilitar l'activitat i el desenvolupament pedagògic dels alumnes. Disposa d'un banc d'instruments, per tal de facilitar la iniciació del alumne en l'aprenentatge de l'instrument, i, també, té un espai de treball on l'alumne pot fer feina escolar o musical.

Banc d'instruments^

El Banc d'instruments és un servei que ofereix l'escola per aquells alumnes que comencen el primer any d'instrument i que encara no en disposen. D'aquesta manera, poden realitzar les seves primeres classes i emportar-se'l a casa per al treball personal. L'alumne ha de disposar d'instrument propi a partir del segon any de practicar-lo. 

Quins instruments hi ha al banc?
L'escola disposa de violins, violes, violoncels, oboès, clarinets, trompetes, saxos, flabiols, gralles, trombons, contrabaixos, guitarres, flautes, tarotes i flautes travesseres.

Com funciona?

  • Si esteu interessats en disposar d'un instrument cal omplir el formulari de préstec, segons el qual l'alumne es compromet a tenir-ne cura.
  • El preu del lloguer de l'instrument és trimestral (3 pagaments durant el curs) o anual (1 sol pagament).
  • El professor d'instrument serà l'encarregat de lliurar l'instrument a l'alumne i de recollir-lo a final de curs. Per finalitzar el préstec, cal retornar l'instrument al professor i signar i segellar aquest formulari i el full de retorn.
  • Tal i com s'expressa al formulari de préstec, en cas de pèrdua o que l'instrument es faci malbé, l'alumne es compromet a pagar la franquícia que l'asseguradora ens marqui.

Espai de treball^

L'escola disposa d'una sala polivalent pels alumnes que ho desitgin. Poden utilitzar-la per realitzar feina escolar o musical entre classes.