Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Trobades i intercanvis

Una altra activitat important per l’escola és la participació dels nostres alumnes en trobades, colònies i intercanvis amb els objectius de:

  • Participar en una formació de dimensions més grans de les que disposen habitualment a les respectives escoles (banda, orquestra de corda, orquestra de flautes de bec)
  • Oferir un espai de relació i sociabilitat, coneixent altres professors i establint relacions entre alumnes d'altres escoles de música.
  • Crear espais per a la interrelació entre alumnes de diferents grups d'edats i afavorir l'intercanvi de models i referents.
  • Oferir la possibilitat d'interpretar tant obres característiques de l'instrument com d'altres gèneres i estils.
  • Reforçar la interpretació en públic a través de concerts d'alumnes en auditoris i sales de concert remarcables, on altrament potser no tindrien oportunitat de tocar.
Accessibilitat