Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Inici

Sobre l'Escola

L'EMM M. Dolors Calvet és una Escola Municipal, i pertany a l'Institut Municipal de Formació. Oferim ensenyaments no reglats, però també donem opció a la via de la professionalització a aquells que ho desitgin.

Un munt d'activitats

L'escola vol oferir a Vilafranca i a la comarca un projecte engrescador, proper als ciutadans, que cobreixi les necessitats educatives musicals. La formació musical que oferim és fonamentalment pràctica i integra totes les competències necessàries per a interpretar música en una agrupació vocal i/o instrumental.

Informació del curs

La formació musical esdevé, des de les primeres edats, un element de gran importància pel desenvolupament de les capacitats creatives i de socialització. Aquí trobareu tota la informació acadèmica i administrativa de l'Escola.

Participació a la vila

Un dels objectius de l'escola és participar de forma activa en el calendari festiu de la vila.

1
2
3
4

    

    

Accessibilitat