Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Banc d'instruments

El Banc d'instruments és un servei que ofereix l'escola per aquells alumnes que comencen el primer any d'instrument i que encara no en disposen. D'aquesta manera, poden realitzar les seves primeres classes i emportar-se'l a casa per al treball personal. L'alumne ha de disposar d'instrument propi a partir del segon any de practicar-lo. Quins instruments hi ha al banc? 

L'escola disposa de violins, violes, violoncels, oboès, clarinets, trompetes, saxos, flabiols, gralles, trombons, contrabaixos, guitarres, flautes, tarotes i flautes travesseres.
 Com funciona?

  • Si esteu interessats en disposar d'un instrument cal omplir el formulari de préstec, segons el qual l'alumne es compromet a tenir-ne cura.
  • El preu del lloguer de l'instrument és de 23,07€ trimestral o de 57,67€ tot el curs.
  • El professor d'instrument serà l'encarregat de lliurar l'instrument a l'alumne i de recollir-lo a final de curs. Per finalitzar el préstec, cal retornar l'instrument al professor i signar i segellar aquest formulari i el full de retorn.
  • Tal i com s'expressa al formulari de préstec, en cas de pèrdua o que l'instrument es faci malbé, l'alumne es compromet a pagar la franquícia que l'asseguradora ens marqui.